CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Najskôr pre Vás pán Marynčák.

Nebudem Vás oslovovať designovaný starosta, pretože taký pojem neexistuje (bez ohľadu na jazykové okienko zo strany Vašich priaznivcov).

Neoslovoval by som Vás vôbec, keby som zo sekretariátu starostu nedostal mail s nasledovným obsahom :

Posielam Vám na vedomie:


http://www.chorvatskygrob.sk/

- Prvý oznam


Pozrel som si ten link na prvý oznam a z obsahu stránky obce som sa dozvedel nasledovné :

Starosta obce v snahe o objektivnu informaciu ohladne ankety, ktora sa tyka
vybudovania cerpacej stanice spol. MCST a.s. vydava toto stanovisko:

Obecne zastupitelstvo konane dna 10.11. 2010 nemalo v programe tento bod a ani
o nom nerokovalo. K rieseniu sa vyjadril len zastupca starostu Ing.
Ziak, ktory doporucil spolocnosti MCST a.s., aby tuto zalezitost
riesili formou ankety.

Ing. Ziak, zastupca starostu

Keďže mám aké také právne vedomie, ďalej taktiež aspoň zatiaľ aj dobrú pamäť a na stránke www.chorvatania.sk-OZ-10.11.2010 je naviac video záznam z rokovania Obecného zastupiteľstva obce Ch. Grob, dovolil som si Ing. Žiakovi zatelefonovať na úrad a spýtať sa ho, prečo tvrdí niečo, čo celkom nezodpovedá skutočnosti. Obecné zastupiteľstvo totiž o žiadosti MCST, a.s. vo veci vyjadrenia stanoviska obce podľa § 4 odsek (3) písmeno d) Zákona o obecnom zriadení k umiestneniu prevádzky benzínovej pumpy rokovalo celkom viac ako 30 minút.

Ing. Žiak ma infomoval, že sa takto vyjadrili preto, lebo dostali mail od Vás pán Marynčák, v ktorom ste sa vyjadrili tak, že Obecné zastupiteľstvo obce Ch. Grob o žiadosti MCST, a.s. nerokovalo a teda pán Ing. Žiak (zrejme) pod Vaším nátlakom napísal na obecnú web stránku vyššie citované vyjadrenie.

Chvíľu som idúc práve v aute (mal som hlasitý odposluch) o sebe zapochyboval, či náhodou v dôsledku pokusov v laboratóriu CERN nežijem v nejakom inom anti-svete, resp. v inom časopriestore a preto som si opätovne po príchode k PC s internetom prehral to video z rokovania Obecného zastupiteľstva obce Ch. Grob a musel som skonštatovať, že ja žijem vo svete reálnom, ale v tom akomsi inom, paralelnom alebo lepšie povedané "svojom" svete žije niekto iný.

Obecné zastupiteľstvo jednoznačne o našej žiadosti rokovalo (viď spomínaný videozáznam a aj našu korešpondeciu po tomto rokovaní) a na základe tohto rokovania spoločnosť MCST, a.s. organizuje inkriminovanú anketu - prieskum medzi obyvateľmi obce Chorvátsky Grob o súhlase s možným umiestnením benzínovej pumpy na pozemkoch MCST, a.s.

Zatiaľ toľko k Vašim vyjadreniam pán Marynčák smerom k sekretariátu obce a k obecnému zastupiteľstvu ohľadne ankety o benzínovej pumpe.

Pre ostatných čitateľov tohto blogového príspevku ešte informácia, že na základe výhrad viacerých obyvateľov z lokality ulice Čerešňová, ktoré nám boli z Obecného úradu Ch. Grob adresované v priebehu štvrtka 2.12. 2010, sme sa rozhodli predĺžiť termín pre vyjadrenie názoru v rámci nami organizovanej ankety až do 8.12. 2010 a zároveň sme ešte v ten istý štvrtok podvečer vyhotovili ďalších cca 150 Anketových lístkov a tieto boli v priebehu piatka 3.12. 2010 distribuované najmä v časti obce Čierna Voda spoločne s Anketovými lístkami ohľadne riešenia dopravnej situácie v lokalite Triblavina.

Počet zobrazení: 233

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby